Wie zijn wij?

Sven Lambrecht (°1975) is archeoloog van opleiding. Hij werkte enkele jaren als kindergids in verschillende musea en staat nu als leerkracht in het BUSO. Naast het lesgeven ontwikkelde hij de workshops Prehistorie en Ambiorix voor kinderen die graag Indiana Jones achterna willen gaan. Op die manier wil hij jongeren op een actieve manier onderdompelen in hun historisch-culturele roots en ze de geschiedenis zèlf laten beleven. Hij geeft ondertussen al meer dan 15 jaren workshops over het leven in de prehistorie.

Els Schillebeeks (°1975) is reeds 20 jaren leerkracht in het secundair onderwijs. Daarnaast is zij ook kinder- en jongerencoach en begeleidt ze kinderen in haar eigen creatief atelier. Hiervoor volgde zij verschillende opleidingen op het gebied van innerlijke ontwikkeling, creativiteit en dynamisch coachen. Momenteel werkt zij tevens als leerlingenbegeleider op school.

Hiernaast werken er een heel aantal vrijwilligers voor onze vzw. Zij verdienen een dikke pluim voor hun tomeloze inzet ! Zonder hen zou Ardevora vzw niet bestaan. Een dikke dankuwel aan Julien, Edithe, Armand, Paula, Greta, Dirk, Annelies, Aurélie, Sam, Arne, Jean, Gert, Jasper, Sandra, Katrien, Karel,… en alle anderen die in mindere of meerdere mate betrokken zijn bij ons project. Wie lof joe !